House Bernheimbeuk / architecten de vylder vinck taillieu

first_imgArchDaily Projects 2011 Area:  99 m² Year Completion year of this architecture project “COPY” Architects: architecten De Vylder Vinck Taillieu Area Area of this architecture project CopyAbout this officearchitecten De Vylder Vinck TaillieuOfficeFollow#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesSchaerbeekHousesBelgiumPublished on February 23, 2012Cite: “House Bernheimbeuk / architecten de vylder vinck taillieu” 23 Feb 2012. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogAluminium CompositesTechnowoodWood Siding in KSR Villa BodrumGlassMitrexSolar GreenhouseMetal PanelsAurubisMill Finished Copper: Nordic StandardBedsFlorenseBed – UpholsteredSignage / Display SystemsGoppionDisplay Case – Qd-ClassMetal PanelsTrimoMetal Panel Finishes – ArtMeSkylightsLAMILUXRooflight F100 CircularWire MeshGKD Metal FabricsMetal Fabric in TransportationSystems / Prefabricated PanelsInvestwoodCement-Bonded Particle Board – Viroc NatureMetal PanelsRHEINZINKSeam Systems – Flatlock TilesSofasMenuDining Bench – EaveTablesArtisanCoffee Table – BloopMore products »Read commentsSave想阅读文章的中文版本吗?House Bernheimbeuk / architecten de vylder vinck taillieu是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Belgium Houses Save this picture!© Filip Dujardin+ 33 Share House Bernheimbeuk / architecten de vylder vinck taillieu ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/209132/house-bernheimbeuk-architecten-de-vylder-vinck-taillieu Clipboard Year:  Photographs:  Filip Dujardin Text description provided by the architects. A small site. A small house. Save this picture!© Filip DujardinRecommended ProductsWoodAccoyaAccoya® CanalsWoodLunawoodThermo Timber and Industrial ThermowoodWoodHESS TIMBERTimber – GLT HybridWoodEGGERWood-based materials in EGGER HeadquartersThe small budget. Save this picture!© Filip DujardinAn even smaller house. Save this picture!diagramSquare metres don’t matter. Mechanics of living versus unexpected sense of space. A small site. And huge trees. Tree in house. Tree in room. Room outside.The drawing. Save this picture!© Filip DujardinOr, rather, the tree.Or, rather, the column. Save this picture!sectionThat drawing. Is the section of the column on which and around which the house rests. A column that has become atree.Among the other trees. Save this picture!© Filip Dujardin© Filip Dujardin Structure. As starting point. As finishing point. What is in between is a quest for making and imagining. So how column might be. Might become.Project gallerySee allShow less’THE BLUE LINE’ Dnieper Pearls Competition Winning Proposal / Wolf House Productions…ArticlesSuZhou 133: BaiTang One Kindergarten Project / CPG AdvisoryArticles Share Photographs CopyHouses•Schaerbeek, Belgium “COPY” House Bernheimbeuk / architecten de vylder vinck taillieuSave this projectSaveHouse Bernheimbeuk / architecten de vylder vinck taillieu ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/209132/house-bernheimbeuk-architecten-de-vylder-vinck-taillieu Clipboardlast_img read more